Acuze incredibile pentru medicul Lucan: “A înțepat intenționat rinichiul unui pacient pentru a mă sabota”

Medicul Mihai Lucan nu a fost arestat, el fiind sub control judiciar

Acuze absolut halucinante apar în ceea ce îl privește pe medicul Mihai Lucan, care a fost plasat sub control judiciar săptămâna trecută, după ce s-au descoperit grave nereguli la clinica pe care acesta a administrat-o până la mijlocul anului trecut.

Acum, unul dintre foștii săi colaboratori, medicul Mihai Suciu, îl acuză pe Lucan că ar fi înțepat intenționat un rinichi care urma să fie transplantat special pentru a-l sabota.

„Lucan mi-a spus într-o zi că trebuie să mă duc la Oradea ca să fac o recoltare de rinichi, deşi nu era rândul meu să fac asta. Am mers totuşi şi mi-am făcut treaba. Apoi, Lucan mi-a spus să mă ocup eu de operaţie din postura de prim operator, iar el s-a oferit să-mi prepare rinichiul. M-a surprins pentru că el nu mai făcuse de foarte mult timp asta, dar am acceptat. În timpul operaţiei, după ce mi-a dat rinichiul pregătit, am constatat că ieşea sânge printr-o gaură făcută în artera rinichiului. Am apelat la colegul Florin Elec, care m-a ajutat şi am reuşit să rezolvăm complicaţia care apăruse şi care nu ţinea de munca noastră, ci de prepararea rinichiului. Iar de asta se ocupase Lucan. Iar el a înţepat intenţionat artera unui pacient ca să mă saboteze”, a spus Mihai Suciu pentru Adevărul.

 

 

Comentarii

DISTRIBUIȚI