Alibec taxat pentru forma slabă >> Scos din lotul pentru Europa League

Atacantul FCSB-ului va urmări din tribune meciul cu Lugano din Europa League

Denis Alibec va rata confruntarea de joi din Europa League, motivul oficial fiind acela că atacantul suferă de pubalgie. Totuși, jucătorul pare că a intrat în dizgrația conducerii, Gigi Becali fiind hotărât să îi predea o lecție după evoluțiile dezamăgitoare din ultima perioadă. Nicolae Dică a anunțat lotul pentru meciul de joi cu Lugano și a surprins lăsându-l în afara lotului pe Alibec, după ce în derby-ul cu Dinamo de acum câteva zile l-a schimbat la pauză.

“Nici Alibec și nici Steaua nu se pot ascunde în spatele acestei accidentări. Cred că în ultimii doi ani la Astra nu a fost meci în care să joc fără dureri. El a avut ceva probleme cu pubalgia și cu unul dintre genunchi, dar foarte mulți fotbaliști evoluează cu pubalgie. Sunt puțin dezamăgit de actuala lui situație”, a spus impresarului jucătorului, Florin Lovin.

Gigi Becali a avut o cu totul altă direcție, arătând că de fapt steliștii nici nu s-au pus de acord asupra motivului pentru care Alibec va lipsi: “Lui Denis i s-a blocat un mușchi și s-a hotărât că cel mai bine ar fi să nu joace”.

Comentarii

DISTRIBUIȚI