Băsescu atacă: „PSD este incapabil de guvernare și a devenit un risc de securitate pentru România”

Fostul președinte al României profită de criza din Ministerul de Interne

Traian Băsescu a ieșit la contraatac după evenimentele din ultimele zile. Într-o postare pe care a intitulat-o: „România sfâșiată de hienele din PSD”, fostul șef de stat spune că partidul de guvernământ este incapabil de o guvernare instituțională și atrage atenția că alegerile PSD-ului ajung să presupună deja chiar un risc de securitate prin decredibilizarea clasei politice.

România sfâşiată de hienele din PSD.
PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România. Ţara este azi aruncată în criză politică şi totală decredibilizare.
Premierul Mihai Tudose îi cere public ministrului internelor să demisioneze, dar nu-şi asumă soluţia instituţională, corectă şi constituţională prin care să ceară Preşedintelui României revocarea ministrului.
Ministrul de la interne, doamna Carmen Dan, îi răspunde public premierului că nu demisionează pentru că a fost numită de partid. Ridicol răspuns, pentru că instituţional a fost propusă pe lista guvernului de premier, votată de Parlament şi numită prin decret de Preşedintele României urmare a depunerii jurământului. Aşa scrie în Constituţie.
Pe fondul disputei dintre Primul Ministru şi Ministrul de Interne, Constituţia României este făcută pulbere, iar Statul Român se face ţăndări, arătând ca un stat fără reguli de guvernare, cu un premier fără autoritate asupra membrilor guvernului, cu un guvern împărţit pe găşti.
După episodul Grindeanu, la doar câteva luni, PSD-ul lui Dragnea dă o nouă probă că este incapabil pentru guvernare.
Oricum, şi din interior, şi din exterior, România arată ca o ţară sfâşiată de interesele găştilor din PSD.
PSD a devenit un risc pentru România, inclusiv un risc de securitate.
PS – făcând haz de necaz, aş spune că Dragnea şi gaşca lui au inventat ministere autonome în Guvernul Tudose (ungurii pot fi invidioşi).

 

Comentarii

DISTRIBUIȚI