Ce cred oamenii din media despre lansarea BlitzNews Magazine

Gică Hagi. Cum zic, muncă multă, calitate, performanță, îmi place! România are câteva publicații generale foarte bune, BlitzNews a băgat bani mulți, și alții au băgat bani, așa și așa, mulți, dar nu prea mulți, anii trecuți au băgat mai mulți, dar au făcut treabă mai puțină, așa că va fi o concurență frumoasă. Investiție, efort, ambiție, altfel nu poți s-o faci, eu am zis-o. NU STRÂMBA, MUSTAȚĂ, NU STRÂMBA! E greu în presă, nu-i ușor, care pe care, nu-i nici o problemă, care e mai bun, să iasă!

Reprezentant CSA Steaua. Site-ul BlitzNews arată acum ca un bloc monolitic mobil, care se poate descompune pe elemente de valoare, în funcție de necesități. Sigur că mai este de muncă, dar relațiile de joc sunt bine închegate, jurnaliștii sunt dispuși la efort, iar schimburile de poziții pe teren arată o martice tehnică optimista, ca la CSA cu Comprest.

Radu Banciu. E uhrât! Mai uhrât decât copilul lui Măruță. De ce să nu fim cinstiți? Cu cine să semene acest muppets mic, dacă nu cu părinții lui!? Uhrâței amândoi.

Reporter: Să rămânem la site, dacă se poate. Nu vă enervați!

Păi, nu mă enervez, de ce sa mă enervez!? E uhrât. Rar mi-a fost dat să văd așa ceva. Deschidere mare, compact, aerisit, n-ați văzut siteul nostru de la B 1? Mic, înghesuit, pe platformă de blog, cu reclamă din Google, alifiile Catena în dreapta, e altceva, nu!? BlitzNews e uhrât.

Reporter: L-ați văzut?

Nu, dar ce, trebuie să-l vezi ca să-ți dai cu părerea? Intru zilnic să vad ce mai e nou pe net, dar acu abia m-am trezit, n-am avut cînd. Am peste 25 de ani în presă, deci știu! E uhrât.

Ionuț Negoiță. Da, se vede cu ochiul liber, s-au făcut eforturi, BlitzNews e creat la un nivel la care se poate bate de la egal la egal cu multe publicații de tradiție chiar. Sincer!? E păcat să nu speculezi momentul; dacă ar fi fost al meu, l-aș fi vândut cu 2-300 de RON, azi. Acum!

Talpan. Azi am depus la judecătoria sectorului 1 o acțiune împotriva lansării BlitzNews Magazine. Cerem repararea prejudiciului suferit de titularul mărcii prin folosirea fără drept a semnului protejat. Am văzut cum arată noul site, calitatea, formatul, culorile, toate se încadrează la articolul 244 aliniatul 2: înșelăciunea. Fapta săvârșită prin folosirea de nume sau calități mincinoase, ori de alte mijloace frauduloase, se pedepsește. Ăla nu e BlitzNews, e Marca!

Reporter: Stați un pic, despre ce vorbiți? V-a angajat ziarul spaniol?

Nu, m-am sesizat din oficiu, pentru că marca trebuie protejată. Faptul că e scris în română, nu în spaniolă, nu păcălește pe nimeni.

Marius Șumudică. BlitzNews!? N-ai ce să zici! Am intrat de dimineață, poza mare, cu mine, în deschidere sus, elegant, frumos. Păi ce, eu știam că așa o să fie, le-am și zis ăstora la pariuri: băgați, mă, și voi o cotă pe lansare! N-au băgat, normal, bani pe jos. Îmi luam un an de concediu și plecam în tările calde. Scăpam și de turcii ăștia, ar fi fost prea frumos!

Reporter special, sub anonimat. Tocmai am primit o informație de la agenția Federbet, că s-a pariat masiv pe lansarea BlitzNews, în Singapore. Evoluție bizară a cotelor sunt și la o casă de pariuri din Târlungeni. E doar o întâmplare că noul site a fost lansat azi, nu!? Și noi ne-am născut ieri. În momentul ăsta ei au 1-0, dar există semne de întrebare în privința cotelor pentru „1” interviu și over „2” editoriale pe săptămînă Șendre 😀

*Textul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Comentarii

DISTRIBUIȚI