Celebritățile americane iau în calcul candidatura la președenție în 2020

Dwyane „The Rock” Johnson și Oprah Winfrey pot fi doi dintre posibilii candidați din 2020 la președenția Statelor Unite

Invitat la „The Ellen Show” alături de Kevin Hart, Dwayne „The Rock” Johnson a afirmat că „ia în considerare la modul serios” să candideze pentru președenție în 2020. Nu a spus nimic mai mult decât atat, dar Kevin Hart, alături de care joacă în filmul Jumanji, este de partea sa în totalitate.

„Cred că în lumea în care trăim astăzi, puteți vedea influența pe care o au oameni neprefăcuți ca Dwyane. Este un om foarte dedicat atunci când vine vorba de a răspândi bunăvoință, o porție sănătoasă de râs și în general, o stare ce te face să privești viața în mod pozitiv”, a afirmat Kevin Hart.

„Știu care sunt valorile sale. Chiar îl cunosc foarte bine. De aceea știu că dacă ar urma să candideze pentru președenție, ar face-o doar pentru binele oamenilor. Și nu pot decât să-l aplaud pentru asta”, a mai spus Hart despre Dwayne „The Rock” Johnson.

Aceasta nu este prima oară când The Rock cochetează cu ideea de a candida la președenție. În mai, 2017, el a declarat pentru revista GQ că este „reală posibilitatea” de a candida, iar apoi, într-un interviu pe care i l-a acordat lui Jimmy Fallon, Dwayne a spus că „trei ani și jumătate reprezintă un drum lung”, dar că este intrigat de idee.

The Rock nu este însă singura celebritate care ia în calcul candidatura la Casa Albă în 2020. După discursul pe care l-a ținut la ceremonia premiilor „Globurile de Aur” din acest an, Oprah Winfrey a stârnit un val de reacții pe internet, iar oamenii i-au cerut să candideze pentru președenție. Doi apropiați ai acesteia au declarat pentru CNN că Oprah ia în considerare această variantă.

Deși mulți dintre americani nu au fost de acord cu ideea ca Donald Trump să iasă președinte tocmai pentru că acesta nu avea experiență politică, se pare că acum le surâde ideea ca Oprah Winfrey sau Dwayne „The Rock” Johnson să candideze la Casa Albă.

Comentarii

DISTRIBUIȚI