Conor McGregor este în pericol după o confruntare cu o bandă irlandeză periculoasă

Viața luptătorului MMA este amenințată

Conor McGregor a intrat pe teritoriu minat, iar conform spuselor viața sa este în pericol după ce a intrat în conflict cu o bandă criminală din țara sa, Irlanda.

Originar din Dublin, McGregor a intrat într-o ceartă cu mai mulți membri ai cartelului Kinahan, care sunt obișnuiți să ucidă, anunță jurnalistul Paul Williams de la publicația Irish Independent.

Acesta relatează că nimeni nu ar trebui să subestimeze situația periculoasă în care se află Conor McGregor deoarece infamul cartel Kinahan caută să se răzbune pe campionul UFC după un incident petrecut într-un bar din Irlanda.

McGregor a intrat într-o altercație, iar unul dintre oamenii pe care i-a lovit este un apropiat al renumitului traficant de droguri Graham „The Wig” Whelan. Astfel, sunt motive serioase pentru campionul UFC să se gândească că momentan există amenințări la siguranța sa.

Jurnalisul Paul Williams a mai precizat că probabil conflictul în care Conor McGregor a intrat nu a fost provocat de lupător, dar cu toate acestea, irlandezul a intrat în contact cu niște oameni extrem de periculoși.

Williams a adăugat că cei din cartelul Kinahan n-au limite, n-au valori și nu diferențiază un campion internațional cu un om al străzii. Astfel, lor nu le pasă cine este Conor McGregor sau ce reprezintă acesta și nu vor avea o problemă în a-l ucide deoarece după cum spune același Paul Williams, membrii Kinahan te pot împușca, te pot răni sau pot face orice doresc ei.

Comentarii

DISTRIBUIȚI