Dennis Rodman este hotărât: “Donald, omule, caută-mă să îți spun cum e Coreea de Nord”

Relația lui Dennis Rodman cu Kim Jong Un este una ieșită din comun

Fostul baschetbalist american este denumit deja de presa americană ca fiind “specialistul în relațiile cu Coreea de Nord”. Relația acestuia cu Kim Jong Un este una hilară, americanul cântându-i celebrul “Happy Birthday” președintelui coreean, în stilul Marilyn Monroe.

Dennis Rodman nu se mulțumește însă cu puțin și îl îndeamnă pe Trump să îl caute pentru a-i explica ce își dorește Kim:

“Am încercat să îi spun încă de la început lui Donald. Omule, vino și vorbește cu mine. Îți voi spune exact ce își dorește Mareșalul mai mult ca orice. Nici măcar nu este un lucru atât de important. Veți vedea că mă voi întoarce, voi vorbi din nou cu el, vom lua masa, vom bea un pahar de vin și vom râde. Lumea va ști atunci că poate sta liniștită. Cred că mulți își doresc ca eu să ajung acolo pentru a liniști puțin lucrurile”, a spus Rodman.

Acesta a completat: “Kim este într-o poziție în care vrea să facă lucruri mult mai pozitive. Cred că sistemul nu îl lasă să facă prea multe. Îl vedeți fericit, cum râde tot timpul și apoi, deodată, se retrage. Vrea să apese buton pentru ca toată lumea să fie mai liberă, dar nu poate încă”.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Adrian Bucur

Absolvent de Jurnalism și Drept, mi-am petrecut tinerețea în redacția Gazetei Sporturilor din Timișoara, după ce primii pași în presă i-am făcut la Ziua și TVR. După o pauză de câțiva ani, am ajuns la concluzia că prima dragoste nu se poate uita și am decis să revin pe baricade.