Dinamo scoate jucătorii pe tarabă prin comunicate de presă

Sursă foto: ProSport

Rivaldinho, Oliva și Bokila sunt cei vizați

Clubul Dinamo București tocmai a emis pe contul oficial de Facebook un comunicat de presă în care anunță că Rivaldinho, Maxi Oliva și Jeremy Bokila au fost puși pe lista de transferuri.

Este precizat, de asemenea, faptul că cei trei nu mai intră în programul de pregătire stabilit de conducerea tehnică ce precedă începerea sezonului competițional. Această metodă de vânzare este una inedită, mai ales dacă se ține cont de faptul că Rivaldinho și Maxi Oliva nu au confirmat la Dinamo și este greu de crezut că un alt club ar fi dispus să plătească o sumă de bani pentru a-i transfera pe cei doi. De luat în considerare este și ușurința cu care Dinamo dorește să se dispenze de ei și modul nu tocmai profesionist în care acest lucru a fost anunțat.

În februarie 2017, în momentul în Rivaldinho a semnat cu Dinamo, Adrian Mutu, pe atunci manager-ul general al „câinilor”, anunța că planul clubului este de a-l vinde pe brazilian pe 15 milioane de euro. Dinamo probabil ar fi mai mult decât mulțumită în prezent și cu câteva sute de mii de euro în schimbul brazilianului.

Situația lui Bokila este una și mai bizară. Chiar dacă atacantul nu a arătat nimic în perioada petrecută în „Ștefan cel Mare”, jucătorul este doar împrumutat de Dinamo, astfel că formația bucureșteană nu are cum să-l plaseze pe congolez pe lista de transferuri. Jeremy Bokila aparține de clubul turc Akhisar Belediyespor.

Comentarii

DISTRIBUIȚI