Dragnea și Tăriceanu au apăsat butonul de panică: “Se încearcă o lovitură de stat”

Liderii celor două partide de la guvernare au ieșit la atac după ce Sevil Shhaideh a intrat în atenția procurorilor DNA

Liviu Dragnea pare într-un moment de panică, el venind aseară în studioul Antena 3, chiar dacă în ultima perioadă relația acestuia cu televiziunea lui Mihai Gâdea a fost una rece.

Președintele PSD a părut într-un moment de degringoladă și a primit și susținerea lui Călin Popescu Tăriceanu, care a intervenit telefonic: “Am primit amândoi informații că se încearcă deschiderea unor dosare penale împotrive noastră sau a unor membri ai Guvernului, ați văzut ce s-a întâmplat și în ultima săptămână. Se încearcă o lovitură de stat și nu spun aceste lucruri cu ușurință. Se încearcă destrămarea acestui guvern și destrămarea coaliției PSD-ALDE. Nu știu dacă cei din DNA fac asta de capul lor sau sunt instrumente pentru mâna altcuiva”, a spus Tăriceanu.

Liviu Dragnea a făcut la rându-i referire la dosarul “Belina”.

“Mi se pare un atac violent la Guvern, pentru că în acea situație este vorba de o Hotărâre de Guvern. Credeți că mai poate semna cineva din Guvern vreun transfer de teren după această poveste? La Belina este o suprafață de teren plină de bălării și de bălți”, a spus Dragnea, care apoi a plusat: “Am primit tot felul de informații că vor să îmi rețină și copilul. Țintele suntem eu, PSD și Tăriceanu. De fapt, tot Guvernul este ținta acestor operațiuni”, a spus Dragnea la Antena 3.

Comentarii

DISTRIBUIȚI