După ploaie vine soare! OFICIAL. Se face stadion la Dinamo. 1500 € cost per loc

CNI a primit documentația necesară reconstrucției arenei și estimează un cost de 1500 de euro per loc, pentru noua casă a roș-albilor.

Pusi  la vânzare de Ionuț Negoiță, cu echipa aflată departe de un loc de play-off și certați cu proprii fani, roș-albii au primit un colac de salvare de la Compania Națională de Investiții. Viitorul clubului pe termen lung este acum asigurat, stadionul Dinamo fiind oficial inclus pe lista arenelor ce vor fi reconstruite pentru EURO 2020, alături de stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf.

CNI precizează că recomandarea FRF privind capacitatea stadionului este de 20.000 – 25.000 de locuri. Apoi, aceeași instituție precizează că: “A fost predată documentația; dat fiind schimbarea amplasamentului a fost înaintat în cadrul MDRAPFE propunerea de modificare a amplasamentului în Lista Sinteză a subprogramului Complexuri Sportive, în vederea demarării ulterior a procedurii de aprobare a indicatorilor tehnico-economici la nivel de studiu de prefezabilitate, respectiv fezabilitate”.

Tradus în limba română, acest lucru înseamnă că stadionul va fi amplasat pe locul actualului velodrom, iar actuala arenă, cu pista de atletism va fi păstrat. CNI estimeaza un cost de 1.500 de euro pe loc, adică la fel ca restul arenelor de pe lista sa.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Mihai Nejneru

Fost jurnalist la Ziua News, VIP, Prosport, Gazeta Sporturilor şi Fanatik. Acum, jurnalist la BlitzNews.