Eden Hazard a marcat un hat-trick, deși băuse întreaga noapte dinaintea meciului

Întâmplarea se petrecea pe vremea când Hazard încă evolua la Lille

Rio Mavuba, fostul coechipier a lui Eden Hazard de la Lille, a relatat povestea ultimului meci a starului belgian la formația franceză.

În 2012, Rio Mavuba era căpitanul lui Lille, echipă ce la acel moment era campioana Franței, iar Eden Hazard fusese ales cel mai bun jucător din Ligue 1 în ultimele două sezoane.

„Era ultimul meci a lui Eden Hazard la Lille, așa că el a dorit să marcheze acest eveniment cu o mică petrecere.  Clasamentul deja era stabilit, terminam pe locul 3 și urma să avem meci cu Nancy ziua următoare. Eu știam că nu voi juca, așa că nu aveam nimic împotrivă să ies în oraș. Ținând cont că era ultimul meci al sezonului, nu am stat la un hotel în ziua dinaintea partidei”, își începe Rio Mavuba povestea pentru SFR Sport.

„Așadar, am decis să mergem să bem un pahar. Dar acel pahar s-a transformat în mai multe și mai multe pahare. Dimineața următoare, aveam întâlnire cu echipa la hotel la ora 10. Acolo, Marko Basa (n.r. jucător la Lille) a deschis ușa și a spus <<Ce naiba cauți aici în halul ăsta?>>  Nu am văzut asta, dar vorbea cu Eden, care i-a replicat <<Mda, nu am avut timp să trec pe acasă>>. În acel moment, Eden încă era beat.”

„În acea seară am jucat cu Nancy. N-au trecut 30 de minute și Eden marcase deja un hat-trick. Tipul nu dormise deloc, băuse întreaga noapte și a înscris trei goluri în 30 de minute. Ne-am uitat toți unii la alții și ne-am dat seama atunci că Eden va ajunge cu adevărat un fotbalist foarte mare”, a relatat Rio Mavuba pentru sursa citată.

Acela a fost ultimul meci a lui Eden Hazard la Lille, care s-a transferat apoi la Chelsea pentru 32 de milioane de lire sterline.

Comentarii

DISTRIBUIȚI