El este românul care ironizează cocalarii care ne înconjoară: “Încerc, în felul meu, să schimb ceva”

Dinu Sovea provoacă mereu rumoare prin postările sale

Dinu Sovea este un român care locuiește în Marea Britanie. În ultimii ani acesta a abordat un drum inedit, alegând să imite pe facebook comportamentul unui cocalar, care are prioritățile complet greșite în viață.  Cu sute sau chiar mii de like-uri la unele postări, cu zeci de mii de vizualizări la video-urile postate, Dinu copiază perfect exact ceea de românii urăsc la așa numiții cocalari. Texte distruse total din punct de vedere gramatical, superioritate față de cei din jurul său, obsesia pentru mașinile scumpe, care evident nu sunt ale celui care postează sau o grămadă de alte șabloane pe care Dinu Sovea le imită la perfecție.

Ammuzante sunt și comentariile de la postările sale. Foarte mulți dintre cei care îi accesează pagina nu realizează că toate textele sale sunt practic un pamflet, iar el joacă doar rolul personajului încrezut din Marea Britanie.

Ajutat de prieteni, acesta și-a confecționat niște numere speciale cu numele său pe care le atașează mașinilor foarte scumpe pe care le vede pe stradă. Acesta se laudă de multe ori cu ultimul tip de telefon cumpărat sau cu ultimul tip de mașină pe care l-a achiziționat, dar momentele realizate sunt de-a dreptul hilare, când de exemplu numerele cad de pe mașină în timpul “reprezentației” sale.

O parte dintre postările sale.

Într-unul dintre mesajele serioase, Sovea a încercat să le dea o replică și celor care nu îl înțeleg. De această dată cu o gramatică perfectă. 😉

“Dragii mei, eu nu fac bani din rolul meu…ci îmi exprim dezgustul cu speranța că voi schimba un SINGUR MÂRLAN. Îmi folosesc energia în van sau nu pentru a face ceva POZITIV. Faceți voi mai bine, eu o să o fac în felul meu”.

Comentarii

DISTRIBUIȚI