Acuzații grave la adresa lui Cheloo! Reporterul umilit la Londra susține că artistul l-a agresat

Cristian Sîrbulescu, foto dreapta, aduce acuze grele celor doi membri ai trupei Paraziții

Pe data de 10 iunie 2017, reporterul Cristian Sîrbulescu s-a aflat față în față cu Cheloo și Ombladon într-un pub din Londra în încercarea de a realiza un interviu.

Acesta a eșuat însă lamentabil. Acuzat de Cheloo că a venit nepregătit, reporterul a fost pur si simplu umilit. La a doua întrebare adresată celor doi, Ombladon s-a ridicat chiar de pe scaun și a plecat de la masă. Tentativa de interviu a continuat însă cu Cheloo adresându-i cuvinte grele reporterului, într-un limbaj licențios. După 3 minute și 9 secunde acesta a luat sfârșit într-un mod abrupt.

„CHELOO M-A LOVIT”

Episodul, care a devenit viral in Social Media la vremea respectivă, are însă și o continuare. Cristian Sîrbulescu susține pentru BlitzNews că o lună mai târziu Cheloo și Ombladon l-au agresat. Scena s-ar fi petrecut în România de data aceasta, la Dej, unde trupa Paraziții a susținut un concert în cadrul Zilelor Orașului.

Membrii trupei au urcat pe scenă pe data de 21 iulie, vineri.

Reporterul a declarat: „În ziua concertului am intrat prin spate, la staff. Când m-a văzut, Cheloo a făcut ochii mari, m-a tras de mână după ce am dat noroc și m-a plesnit. După care Ombladon a vrut să mă bage în cort, probabil să mă agreseze în continuare, dar am refuzat să intru. În momentul acela mi-a aruncat bere în față.

Asta s-a întâmplat de față cu organizatorii, jandarmerie și politie, dar nu le-a făcut nimeni nimic. Au fost acolo și alți martori”

Cristian Sîrbulescu spune că în urma incidentului petrecut în culise la „Zilele Dejului” a depus o plângere la Poliție, dar insinuează că autoritățile mușamalizează cazul, practic.

Da la data incidentului au trecut două luni.

„Nici până în ziua de azi nu am primit răspuns după audiere. Nu știu dacă a fost și Cheloo audiat, nu mai știu nimic”

EXISTĂ PROBE?

Cristian Sîrbulescu pare că înțelege gravitatea situației descrise și susține că poate să probeze ceea ce afirmă.

„Există dovezi, dar aștept să văd ce face Poliția întâi. Din câte mi s-a spus la audieri, urma sau urmează să primesc documentația acasă de la Poliția din Dej.”

Mai mult, nemulțumit de reacția organelor competente, Sîrbulescu are de gând să meargă și mai departe.

„O să acționez în Instanță și o să dau în judecată și Politia, și Jandarmeria, și organizatorii, pentru ca am fost agresat și nu au intervenit. Încă mai aștept să văd ce face Poliția, îi las să-și facă treaba”

Întrebat dacă a avut o discuție ulterioară cu membrii trupei Paraziții, reporterul a răspuns: „Nu, nu am avut de ce! Repet, sunt liniștit, aștept să văd ce face Poliția”

MOTIVUL AGRESIUNII. „CHELOO SE CREDE ZEU”

BlitzNews l-a rugat pe Sîrbulescu să detalieze cele întâmplate în cazul intrviului eșuat de la Londra.

„Nu știu ce să zic, omul era disperat să tragă un cui, atât. Restul venea de la sine, așa e personalitatea lui. Se crede zeu, nu ai ce să îi faci.

Sîrbulescu a continuat: „Interviul a fost unul făcut pe loc, nu a fost nimic stabilit in prealabil. Ei aveau concert în pub, iar eu mă aflam acolo să relatez despre el, asta a fost tot, au acceptat să vorbim. Ideea era să le vorbească și prin intermediul meu fanilor trupei din UK, dar se știe deja cum au reacționat. După ce am văzut cum au răspuns la prima întrebare, am ales să fiu ironic și eu, astfel că următoarele întrebări adresate exact așa au fost. Probabil că a realizat asta Cheloo și de aceea a avut reacția pe care a avut-o la Dej”

Pe data de 10 iunie 2017, atunci cînd a avut loc interviul la care se face referire, Trupa Paraziții se afla la Londra pentru a susține un concert în „The Alice Bar” pentru comunitatea românilor din UK.

Interviul poate fi văzut pe YouTube.

CHELOO CUNOAȘTE RISCURILE

În urmă cu doar câteva zile, în cadrul unui episod al show-ului „iUmor” difuzat de Antena 1, Cheloo a fost atât de deranjat de prestația unui concurent, încât a mărturisit că ar fi recurs la violență dacă nu ar fi avut deja un dosar penal.

Concurentul a susținut un roast, ale cărui versuri făceau referire la familia artistului. Vizibil enervat, Cheloo a reacționat dur: „Ce ştii tu despre familia mea? Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat, te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal. În general, când eşti infractor dovedit în România nu poţi să faci două dosare unul peste altul, pentru că mergi direct la puşcărie, iar eu am nevoie să-mi întreţin familia.”

Cheloo, pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, 40 de ani, a fost condamnat în luna mai 2017 la doi ani de închisoare cu suspendare și la o perioadă de supraveghere de patru ani într-un dosar de trafic de droguri, în care artistul și-a recunoscut faptele.

Cristian Sîrbluescu este reporter și totodată fondatorul „inPro Live Livestreaming TV”.

Până la ora redactării acestui articol, membrii trupei Paraziții nu au putut fi contactați pentru a-și exprima punctul de vedere cu privire la acuzațiile care li se aduc. BlitzNews insistă în acest sens.

Comentarii

DISTRIBUIȚI