Fanii lui Manchester United și-l doresc pe Luis Enrique

Luis Enrique nu mai are echipă după despărțirea de Barcelona

Săptămână trecută lumea fotbalului a fost contrariată de o declarație făcută de Jose Mourinho, portughezul spunând că nu poate concura cu banii investițit de cei de la City, informează Esquire.

A fost un afirmație ciudată dintr-o serie de motive. Nu numai că Jose Mourinho a cheltuit aproximativ 300 de milioane de lire sterline în doar doi ani petrecuți pe Old Trafford, dar de asemenea, a cheltuit suma uluitoare de 900 de milioane de lire sterline pe la cluburile pe la care a trecut din 2005 și până în prezent.

Declarația portughezului vine la mai puțin de 2 ani de la titlul câștigat de Leicester City, echipă ce avea un buget modest în comparație cu forțele din Premier League. Manchester United se află momentan pe locul 2 în clasament, la 15 puncte în spatele lui City și este greu de crezut că echipa lui Guardiola mai poate rata campionatul.

Câțiva dintre fanii lui United sunt de părere că ar fi timpul ca Mourinho să plece de pe Old Trafford și consideră că au găsit omul potrivit care să se lupte cu Pep Guardiola: fostul coleg al acestuia de la Barcelona, Luis Enrique.

Enrique a ajuns pe Camp Nou în postura de antrenor în 2014 și a condus echipa catalană către două titluri în Spania, trei Cupe ale Regelui, o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Spaniei, o Supercupă a Europei și un Campionat Mondial al Cluburilor.

Comentarii

DISTRIBUIȚI