Fetiță de 3 ani dispărută după ce a fost pedepsită de tatăl ei să stea afară la 3 noaptea

Motivul invocat de părinte? Copila nu și-a băut laptele.

Wesley Mathews, în vârstă de 37 de ani, le-a declarat polițiștilor că a pus-o pe Sherin Mathews (3) să stea lângă un copac în spatele gardului de la casa lor din Richardson, Texas, sâmbăta trecută, la ora 3 dimineața. Copacul se află la doar câțiva metri de casă, peste o alee.

Tatăl susține că s-a întors 15 minute mai târziu pentru a verifica ce face, dar că cea mică nu mai era acolo.

Acesta nu a anunțat autoritățile imediat, ci după cinci ore, a dezvăluit Kevin Perlich, Sergent în cadrul Poliției. „Este un lucru îngrijorător pentru noi, nu pare a fi un comportament normal al unui părinte căruia i-a dispărut un copil”, a declarat omul legii.

Mathews a fost arestat sâmbătă, fiind acuzat de abandon și periclitarea siguranței unui copil. Acesta le-a spus anchetatorilor că la un moment dat a văzut coioți pe alee, însă polițiștii spun la rândul lor că nu există indicii conform cărora fetița să fi fost târâtă.

Polițiștii au confiscat trei vehicule, mai multe telefoane mobile și laptop-uri din casa familiei, în efortul lor de a afla ce s-a întâmplat exact cu Sherin. Mai multe înregistrări de pe camere de supraveghere din zonă sunt și ele verificate.

Serviciile de protecție a copilului au declarat că Luni au luat în custodie un copil în vârstă de 4 ani de la domiciliul familiei Mathews. Marissa Gonzales, purtătoare de cuvânt în cadrul organizatiei a dezvăluit că au mai avut de a face în trecut cu familia, dar nu a oferit detalii în acest sens.

Oamenii Legii spun că Mathews și soția sa au adoptat-o ​​pe Sherin, care era un copil subnutrit la acea dată, din această cauză având și acum un handicap de dezvoltare. Tatăl susține că nu era neobișnuit ca ea să se trezească noaptea târziu să mănânce, tocmai pentru a crește în greutate.

„Asta poate explica de ce a fost pedepsită la 3 dimineața”, a declarat Sergentul Perlich, preluat de Time. „Poliția efectuează cercetări de amploare pentru a afla ce s-a întâmplat în acea noapte, deocamdată nu avem indicii sau dovezi ca ea a fost răpită”, a încheiat acesta.

Comentarii

DISTRIBUIȚI