FOTO În capitală au fost lipite afișe ce încurajează otrăvirea câinilor

Sursă foto: Facebook/Andreea Sinona

Poliția Locală a fost chemată la fața locului

Pe Facebook, mai mulți utilizatori au atras atenția asupra unor afișe lipite în Sectorul 6 din București, care încurajează otrăvirea câinilor.

Afișul anunță că bucate ce conțin otravă vor fi împrăștiate în jurul școlilor și a grădinițelor pentru a fi găsite de câini. În spatele mesajului s-ar afla „o echipă formată din câteva familii”.

Motivul invocat de oamenii care au decis să recurgă la această măsură ar fi acela că un copil s-ar fi ales cu „o sperietură zdravănă”, dar „mai ales cu hainele murdare” după ce un câine a sărit cu labele pe el. Deși poate dorința animalului era aceea de a se juca, deoarece nu se specifică că ar fi fost vorba de un atac, acele „câteva familii” au decis să ia măsuri drastice în urma incidentului.

Afișul informează că Poliția ia măsuri doar în cazul mușcăturilor, nu și a sperieturilor, de aceea s-a luat decizia de a împărți mâncare otrăvită câinilor. Cei ce au creat anunțul mai precizează că dacă nu se va schimba nimic în rândul atitudinii stăpânilor, atunci vor începe să arunce mâncare otrăvită inclusiv în parcurile special destinate plimbării câinilor.

Persoana care a lipit afișele a fost surprinsă pe camerele de luat vederi din zonă, dar nu a putut fi identificată.

Comentarii

DISTRIBUIȚI