FOTO Păcăleala sfârșitului de an! Cum arată de fapt fata care și-ar fi făcut 50 de operații ca să semene cu Angelina Jolie

Sahar Tabar, o tânără de 19 ani din Iran, a indus în eroare marile publicații din întreaga lume cu pozele ei de pe Instagram. S-a scris că și-a făcut peste 50 de operații estetice pentru a semăna cu Angelina Jolie, însă toată povestea este de fapt o minciună.

”Abia după ce s-a scris că aș semăna cu Angelina Jolie mi-am dat seama de legătură. M-am amuzat, dar nu ăsta era țelul meu”, a mărturisit Sahar pentru rușii de la Sputnik News. A fost comparată și cu Emily, personajul principal din filmul Corpse Bride. Aceasta și-a făcut numai trei operații estetice, rinoplastie, botox în buze și liposucție, însă nu pentru a semăna cu celebra actriță.

Imaginile care au devenit virale și au părut a fi urmările unor operații estetice nereușite sunt de fapt rezultatul unei combinații între machiaj și editare în Photoshop. ”Fanii mei știu cum arăt în realitate. Mă opresc pe stradă și mă susțin”, spune Sahar.

Comentarii

DISTRIBUIȚI