Fratele lui Fellaini a fost aproape de a-i sabota strategia tactică lui Mourinho

Mourinho a fost indus în eroare de către portarul hotelului

Portarul unui hotel aproape că i-a ruinat tactica pe care Mourinho o pregătise împotriva lui Manchester United. Deși momentan portughezul este antrenorul „diavolilor roșii” și implicit al lui Marouane Fellaini, un episod mai degrabă amuzant a avut loc în 2015 pe când Jose Mourinho era antrenorul celor de la Chelsea.

Recunoscut ca un tactician desăvârșit, Mourinho a povestit cum era să-și arunce pe fereastră planul tactic pe care-l pregătise pentru meci, după ce a primit niște informații neașteptate la hotelul în care era cazată echipa sa. Antrenorul a relatat că într-o dimineață, portarul stabilimentului l-a întâmpinat și i-a spus că Marouane Fellaini nu va juca. Aparent, Fellaini sosise mai devreme la hotel, iar portarul l-a întrebat ce dorește. Răspunsul belgianului a fost că a venit să ia biletele pentru meci de la bunul său prieten, Eden Hazard.

Mourinho a primit cu scepticism această veste deoarece ceva nu i se părea în regulă. Antrenorul și-a scos telefonul pentru a verifica informația și s-a gândit să tasteze pe Google „fratele lui Fellaini”, moment în care și-a dat seama că fotbalistul are un frate geamăn, iar asemănarea dintre ei este izbitoare.

Mou s-a întors apoi la portarul hotelului, i-a arătat o fotografie cu frații Fellaini și l-a pus să indice care dintre cei doi venise mai devreme să ia biletele de la Hazard. Portarul a arătat spre fratele lui Marouane, moment în care Jose Mourinho i-a spus pe un ton nu tocmai elegant: „Dispari, ăsta e fratele lui.”

Comentarii

DISTRIBUIȚI