VIDEO Imagini și mărturii spectaculoase din avionul Air France căruia i-a explodat un motor

Pasagerii au trăit momente de groază când au văzut că motorul a luat foc

Un avion al companiei Air France le-a dat mari emoții pasagerilor de pe ruta Paris – Los Angeles, când un motor a explodat în mijlocul zborului.

Pasagerii aflați la bord au retrăit momentele dramatice trăite în cursul zilei de ieri: “S-a auzit o bubuitură puternică. Am avut impresia că parcă am lovit un jeep din plin, chiar dacă eram la acea altitudine. Toți ne-am ținut de scaune și ne-am temut de ce era mai rău, dar în cele din urmă lucrurile s-au liniștit”, a spus Pamela Adams, unul dintre pasageri.

O altă femeie aflată la bord a povestit: “Toată cabina a început să vibreze. Cineva a țipat și din acel moment ne-am dat seama că lucrurile sunt grave. Am văzut stewardesele care se plimbau pe culoar, iar apoi căpitanul ne-a anunțat că unul dintre motoare a explodat. A fost groaznic”, a spus Sarah Eamigh.

După primele cercetări se pare că motorul a luat foc din cauza unei păsări. Conform procedurilor standard, căpitanul a oprit motorul, iar avionul s-a redresat imediat, fiind vorba de o aeronavă cu patru motoare. Acesta a evitat o catastrofă, la bord aflându-se 520 de persoane. Nu a existat niciun rănit, iar pasagerii și-au continuat drumul până la destinație cu două aeronave trimise de Air France.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Adrian Bucur

Absolvent de Jurnalism și Drept, mi-am petrecut tinerețea în redacția Gazetei Sporturilor din Timișoara, după ce primii pași în presă i-am făcut la Ziua și TVR. După o pauză de câțiva ani, am ajuns la concluzia că prima dragoste nu se poate uita și am decis să revin pe baricade.