INEDIT Un puști de numai 14 ani a reușit să înscrie pentru FCSB

Echipa lui Dică s-a impus cu scorul de 6-1

FCSB a câștigat fără probleme meciul de Cupa României cu Sănătatea Cluj, dar titlul serii este ținut de un eveniment inedit. Printre marcatori s-a numărat și un puști de doar 14 ani, Ianis Stoica, fiul fostului stelist, Pompiliu Stoica. Deși credea că va juca doar în ultimele 5 minute, Dică a surprins și l-a introdus pe Stoica Jr. în minutul 60. Acesta a reușit să înscrie în ultimele momente ale meciului, închizând tabela după o pasă a lui De Amorim.

Pe lângă gol, Stoica a surprins plăcut și la interviul de la Digisport, chiar dacă inițial a avut emoții și în loc să spună că face și două antrenamente pe zi s-a pierdut și a spus că face antrenamente și două zile.

„Trăiesc ceva incredibil acum. Tot ce am trăit în ultimele zile și mai ales tot ce am trăit în acest meci este ceva aproape de nedescris. Aș putea să scriu o carte despre ce s-a întâmplat în această seară. Când am auzit de pe bancă <Hai Stoica! Intri!> m-am blocat. Mi s-au înmuiat picioarele și aveam impresia că visez, iar tot ce se întâmplă în jurul meu este ireal. Ceea ce am realizat până acum am realizat doar prin muncă. Am doar 14 ani, dar ultimii 8 ani din viață mi i-am dedicat fotbalului”, a spus Ianis Stoica, care a făcut o comparație surprinzătoare cu tatăl său: „Eu cred că am mai multă forță decât el și intru mai bine pe spațiile libere. Este un lucru care mă ajută foarte mult. Mai am și avantajul că sunt mai înalt decât el. Ce îmi lipsește de la el este viteza pe care o avea el și cred că era și mai tehnic decât mine”, a spus Stoica Jr.

Comentarii

DISTRIBUIȚI