Internauții o ironizează pe Carmen Dan, după episodul microfonului găsit în priză

SONY DSC

„S-a desprins din perete și a declanșat un mare scandal mediatic”

Carmen Dan a declarat în cursul zilei de miercuri că a găsit un microfon într-o priză din apartamentul în care locuiește în București. Ministrul de Interne a confirmat că a sesizat poliția în acest caz.

Internauții n-au ratat ocazia de a o ironiza pe Carmen Dan cu această ocazie, iar ei au găsit metode dintre cele mai inedite. Astfel, pe un site de cumpărături, la articolul „priză de perete cu microfon spion GSM profesional – activare vocală”, un user a lăsat un review la produs, semnându-se cu numele de „Carmen Dan”.

Comentariul suna în felul următor. „Calitatea înregistrării e proastă, se înțelege numele, dar nu și „pronumele”. Instalarea lasă de dorit. S-a desprins din perete și a declanșat un mare scandal mediatic. Daddy s-a supărat pe mine și vrea să mă excludă din Statul Paraleu. Nu recomand.”

Bineînțeles, „Daddy” este o trimitere la Liviu Dragnea, aceasta fiind porecla cu care șeful PSD este ironizat de către internauți. În același timp, „statul paraleu” este „statul paralel”, cel amintit obsesiv la anumite televiziuni în ultima vreme.

Comentarii

DISTRIBUIȚI