Jaf ca în filme! A furat 10 milioane de dolari deși era în închisoare

Jimmy Sabatino este unul dintre cei mai cunoscuți infractori din istorie

Numele lui Sabatino a stârnit rumoare zilele trecute, după ce procesul în care acesta era implicat a luat sfârșit. Acesta a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pe care îi va petrece la izolare, după ce a recunoscut că nu se poate abține să fure de la oameni.

Infracțiunea celui care face parte din familia Gambino a fost una spectaculoasă. Cu ajutorul a doi complici aflați în libertate, acesta a reușit să introducă în închisoare cinci telefoane mobile. Cu ajutorul acestora el se dădea telefoane, emailuri sau comunica recomandându-se ca director la Sony sau RocNation și negocia cu bijutieri de renume pentru a împrumuta bijuterii, ceasuri sau alte bunuri, care conform poveștii sale urmau să fie folosite în videoclipuri filmate de casa sa de muzică fictivă. Bijuteriile erau preluate de complicii acestuia, iar apoi erau vândute sau duse la amanet, o mare parte din bani fiind trimiși apoi în contul lui Sabatino din închisoare.

 

În momentul în care au descoperit infracțiunea, autoritățile cu concluzionat că Sabatino și complicii săi au furat bijuterii și bunuri în valoare de 10,4 milioane de dolari.

Cât despre regretele lui Sabatino, acestea sunt inexistente: “Nu am de ce să îmi cer scuze de la nimeni. Guvernul trebuie să fie rușinat că a permis să se întâmple așa ceva”, a spus Sabatino, care și-a petrecut deja cea mai mare parte a vieții în închisoare.

 

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Adrian Bucur

Absolvent de Jurnalism și Drept, mi-am petrecut tinerețea în redacția Gazetei Sporturilor din Timișoara, după ce primii pași în presă i-am făcut la Ziua și TVR. După o pauză de câțiva ani, am ajuns la concluzia că prima dragoste nu se poate uita și am decis să revin pe baricade.