Meghan Markle încalcă tradiția petrecând Crăciunul alături de Regină

Britain's Prince Harry and his fiancee Meghan Markle arrive at an event in Nottingham, Britain, December 1, 2017. REUTERS/Adrian Dennis/Pool

Această nu este încă membră a Familiei Regale, dar asta nu o oprește să petreacă cât mai mult timp alături de bunica viitorului ei soț

Potrivit expertului regal Richard Fitzwilliams, actrița va merge la Casa Regală pentru sărbătorile lor anuale, de trei zile la Sandringham House, Norfolk, familia ei aflăndu-se la mare distanță în America.

„Se asteaptă ca Meghan să se alăture lui Harry și restului Familiei Regale pentru Crăciun pe proprietatea Reginei din Norfolk în acest an. În 2010, Kate nu a fost invitată să facă acest lucru după angajamentul său fată de William, nici Mike Tindall, numai soții și familia apropiată sunt de obicei invitați,” a declarat acesta pentru Express.co.uk.

 Nu este prima dată când viitoare soție a Prințului Harry încalcă o tradiție.

În timpul anunțului oficial de logodnă, Meghan a rupt o regulă de imbrăcăminte regală susținută anterior atât de ducesa de  Cambridge, cât și de Regină. Aceasta a apărut cu picioarele goale pentru fotografia din grădina palatului Kensington. Potrivit Harper’s Bazaar, pentru toate evenimentele regale, Regina Elisabeta a II-a cere membrilor familiei și invitaților săi de gen feminin să poarte dres.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Cosmin Badea

Pasionat de jurnalism. Juniorul redacției.