Miron Cozma vrea să înregistreze marca “Luceafărul Huilei” la OSIM

Personaj controversat al istoriei recente, Miron Cozma are niște planuri ciudate

Fostul lider al minerilor are o solicitate cel puțin neobișnuită la OSIM. Conform paginademedia, acesta pare hotărât să înregistreze marca “Luceafărul Huilei”, dar rămâne de văzut în ce scop va folosi acesta expresia respectivă. Cozma și-a detaliat cererea, aceasta urmând să fie înregistrată pentru următoarele clase: 1) cărți, reviste, ziare, 2) publicitate, promovare prin mass-media, radio tv, 3) strângere de fonduri în scopuri caritabile și 4) organizarea de spectacole, producții cinematografice, publicații online și lansări de cărți.

În 1999 Miron Cozma a fost condamnat definitiv pentru infracțiunile comise la Mineriada din 1991. Ulterior, el a fost grațiat în 2004 de președintele de la acea vreme, Ion Iliescu. Pe 13 iunie 2017 el a fost trimis din nou în judecată alături de nume ca Ion Iliescu, Petre Roman sau Virgil Măgureanu pentru infracțiuni împotriva umanității.

 

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Adrian Bucur

Absolvent de Jurnalism și Drept, mi-am petrecut tinerețea în redacția Gazetei Sporturilor din Timișoara, după ce primii pași în presă i-am făcut la Ziua și TVR. După o pauză de câțiva ani, am ajuns la concluzia că prima dragoste nu se poate uita și am decis să revin pe baricade.