O femeie a născut un „copil sirena”, dar acesta a murit 4 ore mai târziu

Este doar al 5-lea caz de acest gen din lume

O tanără mamă a dat naștere celui de-al cincilea „copil de sirenă” din lume, dar l-a pierdut doar câteva ore mai târziu, fără să știe dacă a fost fată sau băiat.

Muskura Bibi, în varstă de 23 de ani, a uimit medicii după ce fătul ei s-a născut cu sindromul Mermaid sau Sirenomelia, o stare rară care provoacă deformări. Copilul, al cărui sex nu putea fi stabilit datorită picioarelor sale lipite, este doar al doilea caz cu Sirenomelia din India.

„N-am văzut niciodată un astfel de copil. Este primul caz al Sirenomeliei în stat și cel de-al doilea în ţară. Bebelușul a avut o formare normală în partea superioară a corpului, dar sub talie picioarele sale au fost împreunate. Partea inferioară nu a fost dezvoltată complet,” a spus Dr. Sudip Saha, specialist pediatru de la spitalul Chittaranjan Deva Sadan din Kolkata.
Medicul a adăugat faptul că acest lucru s-a petrecut deoarece fătul nu a fost hrănit corespunzător în timpul sarcinii. Primul caz de acest fel înregistrat în India a fost în 2016 și a supraviețuit doar 10 minute.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Cosmin Badea

Pasionat de jurnalism. Juniorul redacției.