O femeie și-a împușcat copiii pentru a-i salva, dar va fi judecată după ce a fost găsită sănătoasă în urma unui raport psihiatric

Claudia Helton a spus că și-a omorât cei doi copii pentru a-i salvă de relele din lume

Un judecător din Dayton, Ohio a decis că mama care și-a împușcat doi dintre copii este capabilă de a fi judecată. Această decizia a fost luată după ce judecătorul a examinat un raport psihiatric.

În luna mai a acestui an, poliția din Dayton a anunțat că o femeie în vârstă de 30 de ani, pe numele Claudena Helton și-a împușcat mortal fiica de 8 ani și fiul de 6 ani pentru a-i salva de relele din această lume, după cum susține chiar ea.

Claudena a pledat ca nevinovată, invocând nebunia, însă rapoartele în acest caz nu au fost încă finalizate. Avocatul apărării, Anthony VanNoy a cerut răbdare în privirea declarării sentinței până la jumătatea lunii ianuarie, întrucât va mai dura timp până ce toate rapoartele vor fi gata pentru a clarifica situația.

VanNoy a declarat că Helton nu înțelege pentru ce este acuzată și are o istorie în privința problemelor sănătății mentale. De asemenea, avocatul a precizat că femeia nu înțelege consecința acțiunilor sale.

În momentul în care a fost arestată, poliția din Dayton a găsit-o pe Claudena Helton dezbrăcată și într-o stare de transă.

Comentarii

DISTRIBUIȚI