O femeie și-a dus copilul de 323 de ori la spital și l-a supus la 13 operații fără motiv

Cazul americanei provoară rumoare în SUA

Cazul lui Kaylene Bowen, o femeie din Texas, ține prima pagină a ziarelor de peste Ocean. Aceasta a reușit să convingă zeci de meci de-a lungul anilor că fiul său suferă de o boală terminală, el apărând în registrele spitalelor de 323 de ori în 8 ani. Totul a început încă de la nașterea micuțului Christopher, când mama sa i-a convins pe medici că acesta este alergic la lapte.

El a fost pus imediat pe perfuzii, deși acest lucru nu era necesar. Femeia explica periodic medicilor că băiatul suferă de o boală terminală, că are o boala gravă și rară de sânge și că are nevoie de atenția permanentă a acestora. Băiatul a fost supus la sute de teste, examene radiologice, operații sau proceduri invazive, care în timp l-au traumatizat pe cel mic. Femeia nu mergea niciodată la același spital și falsificase fișe care arătau că micuțul Christopher ar fi bolnav.

Mai mult decât atât, femeia a scrisese în ultima perioadă pe pagina sa de facebook că micuțul suferă de cancer și a lansat campanii pentru a strânge bani pentru salvarea acestuia.

Totul s-a terminat când autoritățile au controlat mediul în care acesta era acasă și chiar dacă l-au descoperit conectat la o mască de oxigen și cu o branulă în mână, acesta le-a spus că nu are nicio problemă în a respira și că aleargă mereu cu fratele său mai mic.

După teste amănunțite medicii au stabilit că micuțul nu are absolut nicio boală, iar mama sa a pierdut custodia acestuia, cel mic fiind în prezent în plasament. Tatăl băiatului, care a încercat să tragă numeroase semnale de alarmă, va încerca să obțină custodia acestuia.

Specialiștii bănuiesc că mama lui Christopher suferă de sindromul Munchausen.

 

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Adrian Bucur

Absolvent de Jurnalism și Drept, mi-am petrecut tinerețea în redacția Gazetei Sporturilor din Timișoara, după ce primii pași în presă i-am făcut la Ziua și TVR. După o pauză de câțiva ani, am ajuns la concluzia că prima dragoste nu se poate uita și am decis să revin pe baricade.