Biletele de adio lăsate de româncă înainte să se arunce în gol la Londra. „Fiți fericiți, trăiți-vă viețile”

Lidia Drăgescu avea 23 de ani

Românca se mutase cu întreaga familie în Anglia în urmă cu cinci ani, iar în prezent era studentă la Universitatea din East London. Turiștii aflați în vizită la Catedrala Sf. Paul din Londra au fost șocați cu câteva zile în urmă, când au văzut că aceasta a căzut în gol de la o distanță de aproape 30 de metri.

Autoritățile nu s-au pronunțat încă asupra decesului, existând încă dubii cu privire la faptul dacă a fost un accident sau dacă tânăra a dorit să își încheie conturile cu viața.

Mama tinerei, Isabela Drăgescu, a dezvăluit că și-a văzut fiica ultima oară miercuri și că totul părea normal cu aceasta. Și-a salutat familia și a plecat grăbită să ajungă la cursuri, neoferind astfel nici un indiciu că ceva ar fi în neregulă cu ea.

“Era cel mai frumos om din lumea aceasta. Era cea mai bună fiică și cea mai bună prietenă a mea. Toată lumea o iubea și de fiecare dată când intra într-o cameră atrăgea toate privirile. Tot ce avea împărțea cu cei din jur”, a spus mama fetei.

Chiar dacă nu au o concluzie concretă asupra decesului, autoritățile au dezvăluit că nu există indiciile unei crime.

Lidia era o fată retrasă, care nu își făcuse foarte mulți prieteni. „Pentru ea, lumea asta nu era un loc bun în care să trăiască”, a mai spus mama.

„FIȚI FERICIȚI, TRĂIȚI-VĂ VIEȚILE”

În presa britanică au apărut două bilete de adio pe care tânăra le-ar fi lăsat. Unul dintre ele era destinat mamei, scrie Adevărul.

„Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul şi de tot prezentul care îmi încarcă mintea. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, vei fi ok. Gândeşte-te la mine că sunt bine acum. Ţi-am spus cât de mult te iubesc. Îmi pare rău, dar trebuia să scap de asta şi nu puteam să aştept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toţi, rămâneţi cu bine şi ne revedem după ce îmbătrâniţi. Aveţi grijă de voi. Vă mulţumesc pentru tot“.

Al doilea bilet ar fi fost destinat tuturor celor care au văzut-o după gestul extrem.

„Îmi pare rău că v-am pus să vedeţi o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de privelişte, mergeţi şi fiţi fericiţi şi trăiţi-vă vieţile!”

Comentarii

DISTRIBUIȚI