Prințul Harry, primii pași spre o nouă nuntă regală

Fratele viitorului Rege al Angliei s-a afișat pentru prima oară în public cu Meghan Markle

Prințul Harry pare că a obținut în sfârșit acordul Reginei de a se afișa în public cu iubita sa, cei doi atrăgând toate privirile la jocurile Invictus. Poveștile de dragoste de la Westminster au stârnit mereu curiozitatea întregii lumi, iar interdicțiile venite de la regii sau reginele din trecut au distrus viețile mai multor personaje cu sânge albastru. Una dintre cele mai cunoscute povește de iubire neîmplinită este chiar a tatălui lui Harry, Prințul Charles, despre care s-au scris mii de pagini cu două decenii în urmă după ce a divorțat de Prințesa Diana.

Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle nu ar fi avut nicio șansă cu ani în urmă, actrița americană fiind mulatră, mama sa având origini afro-americane. Surse din cadrul Casei Regale au dezvăluit presei din Albion că afișarea publică a celor doi reprezintă dovada că Regina și-a dat acceptul ca povestea de dragoste a Prințului Harry să devină publică, după ce acesta i-ar fi dat asigurări că Markle este aleasa inimii sale și că dorește să se căsătorească cu aceasta.

Meghan Markle este unul dintre starurile serialului american Suits, ea interpretând rolul lui Rachel Zane, iubita lui Mike Ross. Deși au existat mai multe voci care au spus că actrița nu ar avea pedigree-ul necesar pentru a avea un viitor în Casa Regală, miza nu este atât de mare cum ar fi fost în cazul Prințului William. Prințul Harry are șanse foarte mici de a deveni vreodată Rege, Prințul Charles urmând să moștenească coroana după moartea Reginei Elisabeta. Următorii pe lista de așteptare vor fi Printul William și fiul acestuia, George.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Adrian Bucur

Absolvent de Jurnalism și Drept, mi-am petrecut tinerețea în redacția Gazetei Sporturilor din Timișoara, după ce primii pași în presă i-am făcut la Ziua și TVR. După o pauză de câțiva ani, am ajuns la concluzia că prima dragoste nu se poate uita și am decis să revin pe baricade.