Rafael Nadal va participa la turneul demonstrativ „Tie Break Tens”

Demonstrativul va avea loc înainte de Australian Open

Liderul mondial, Rafael Nadal a anunțat pe contul său personal de Facebook că se află în drum spre Melbourne, unde va urma să joace la Australian Open.

Până atunci însă, Rafael Nadal și-a anunțat fanii că îl vor putea urmări la demonstrativul „Tie Break Tens” miercuri, pe 10 ianuarie.

„Tie Break Tens” este un turneu inedit în circuitul de tenis. Meciurile constau într-un singur tiebreak, nejucându-se  game-uri sau seturi. Doar un tiebreak în care câștigătorul trebuie să ajungă primul la 10 puncte, cu condiția de a avea o diferență de minim 2 puncte față de adversar. Dacă nu, tiebreak-ul va continua până în momentul în care unul dintre cei doi participanți va stabili această diferență.

În competiție „Tie Break Tens” din 10 ianuarie și-au mai anunțat participarea Novak Djokovic, Stan Wawrinka, Nick Kyrgios, dar și fostul jucător de tenis australian, Lleyton Hewitt.

Anul trecut, în turneul „Tie Break Tens” organizat la Madrid pe 4 mai, în competiția masculină s-a impus bulgarul Grigor Dimitrov, în timp ce în competiția feminină, Simona Halep a câștigat după ce a trecut în finală de Svetlana Kuznetsova, scor 10-6.

Comentarii

DISTRIBUIȚI