Rivaldo, fără menajamente: “Dacă jucam azi eram mai bun ca Ronaldo sau Messi”

Fostul star al Barcelonei nu crede că ar fi avut probleme în duelurile cu Messi și Cristiano Ronaldo

Fostul jucător al celor de la Barcelona sau Milan a vorbit despre Cristiano Ronaldo și Messi înaintea duelului din Spania dintre Real și Barcelona. “Mi-ar fi plăcut să joc cu Messi, ar fi fost fantastic. Este cel mai bun din lume și face mereu diferența. Ronaldo este cel mai periculos jucător al Realului și la fel ca pe Messi, este foarte greu să îl blocheze. Nu mai știu adversarele ce să facă pentru a-i bloca”, a spus fostul star al Braziliei, care apoi a arătat că nu este printre cele mai modeste vedete:

“Dacă azi aș fi avut 25-26 nu aș mai fi fost cel mai bun din lume doar o singură dată. Nu vreau să fiu polemic, și Cristiano și Messi sunt foarte buni, dar în trecut erau mult mai mult jucători de calitate. Azi se vorbește doar de Ronaldo, Messi și Neymar. Cred că aș fi fost peste ei”.

 

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Adrian Bucur

Absolvent de Jurnalism și Drept, mi-am petrecut tinerețea în redacția Gazetei Sporturilor din Timișoara, după ce primii pași în presă i-am făcut la Ziua și TVR. După o pauză de câțiva ani, am ajuns la concluzia că prima dragoste nu se poate uita și am decis să revin pe baricade.