Și PCH s-a întors împotriva lui Negoiță! Mesaj dur adresat patronului de către peluză: „Ești cretin”

Ionuț Negoiță a pierdut și ultimul bastion de sprijin în relația cu suporterii, liderii PCH fiind mai înțelegători cu patronul lui Dinamo până acum.

Asta s-a terminat ieri, când a explodat vestea cu vânzarea lui Valentin Costache, 19 ani, la CFR Cluj. Acesta era privit ca o speranță a lui Dinamo, iar fanii au cedat nervos.

Pe pagina Peluzei Cătălin Hildan, patronul din Ștefan cel Mare este atacat dur, printr-un mesaj extrem de simplu.

„Mă gândesc din ce în ce mai serios și este foarte probabil să implementăm acest proiect, cu tineri, cât se poate de repede. Avem numeroși jucători tineri și consider că au valoarea necesară și merită șansa de a juca la Dinamo”, spunea finanțatorul Ionuț Negoiță, pe 11 octombrie, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Acest lucru nu se întâmplă, din pacate, iar vânzarea lui Costache pare să fi umplut paharul răbdării fanilor.

„Negoita vrea sa fuga, vinde ce mai poate, urmeaza Nemec”, spun ultrașii din PCH, care au și alte motive de îngrijorare: „Problema e cine ne ia”.

Liderilor PCH li s-a reprosat faptul că au o atitudine extrem de lejeră față de Negoiță, unii dintre suporteri așteptând o atitudine mai fermă din partea lor. Probabil că la asta se referă prima parte a mesajului, cei din PCH respingând mereu acuzațiile.

Prin cedarea lui Costache, Dinamo începe să aibă probleme din ce în ce mai mari în a respecta regula cu prezența unui jucător Under 21 pe teren.

PROTEST LA URMĂTORUL MECI

„Nedelcearu a jucat pentru că nu aveam alt jucător sub 21 de ani”, declara Vasile Miriuță după Gaz Metan – Dinamo 0-3, conform GSP, dezvăluind situația incredibilă în care a ajuns clubul patronat de Ionuț Negoiță în acest moment.

Acesta pare dispus să vândă tot ce mișcă.

„E prea fomist, din pacate pentru noi”, scriu cei din PCH pe Pagina de Facebook în dialog cu ceilalți suporteri nemulțumiți. „Nemulțumirile se strigă în peluză, vă așteptăm pe toți la următorul meci”, e apelul adresat câinilor dinspre Peluza Cătălin Hîldan.

Dinamo va juca următorul meci acasă, cu CFR Cluj, chiar echipa la care a fost cedat Costache și la care e posibil să ajunga și Nemec. Pe fir este și FCSB.

De altfel, câțiva ultrași au încercat să ajungă la tribuna VIP pentru a le cere socoteală oficialilor și la meciul pierdut acasă, 0-4, cu Viitorul. Jandarmii au intervenit atunci dur și i-au stopat, însă.

Urmăriți-ne și Pagina de Facebook, unde putem discuta împreună mai mult! Vă mulțumim!

Comentarii

DISTRIBUIȚI