Sora lui Meghan Markle îl atacă pe Prințul Harry

Comentariile Prințului Harry au deranjat-o pe sora logodnicei sale

Samantha Grant l-a atacat pe Prințul Harry, după ce acesta a spus că familia regală este familia pe care Meghan „n-a avut-o niciodată”.

Samantha insistă că actrița a crescut fiind înconjurată de o „familie numeroasă care a fost întotdeauna alături de ea”, informează Mirror.

Noul cuplu regal a vorbit despre primul Crăciun petrecut împreună. „Familiei i-a plăcut să o aibă pe Meghan aici. A fost minunat timpul pe care l-am petrecut alături de fratele și cumanta mea. Meghan s-a descurcat minunat, se integrează foarte bine și bănuiesc că este familia pe care ea nu a avut-o niciodată”, a spus Prințul Harry.

Acest comentariu a deranjat-o pe sora înstrăinată a lui Meghan, Samantha, care pretinde că actrița a crescut înconjurată de o familie numeroasă. De asemenea, a acuzat-o pe Meghan că mereu era „prea ocupată”.

Samantha este sora vitregă a lui Meghan Markle din primul mariaj al tatălui acestora, Thomas Markle. „Casa noastră era normală și după ce tata a divorțat de Doria (n.r. mama lui Meghan Markle), am făcut tot posibilul ca Meghan să aibă parte de două case.”

Samantha, 52 de ani, a scris pe Twitter că „nimeni nu a fost înstrăinat, Meghan era doar prea ocupată.”

Părinții lui Meghan au divorțat când aceasta avea doar 6 ani. Samantha a stârnit controverse când a anunțat că vrea să publice o carte despre Meghan în care să dezvăluie totul despre viața actriței.

„Meghan a avut o familie numeroasă. Așa a fost întotdeauna. Tatăl nostru este minunat și mereu s-a sacrificat pentru noi. Am făcut în așa fel încât ea să aiba parte de două case și a fost distractiv”, a mai postat Samantha pe Twitter.

Sursă foto: Mirror

Comentarii

DISTRIBUIȚI