Starea Regelui Mihai s-a agravat: “Prezintă o slăbiciune accentuată”

Casa Regală a oferit presei un comunicat îngrijorător

Regele Mihai a luptat în ultimii ani cu cancerul și leucemia, iar după o bătălie extrem de dură în ultimele luni, acesta pare că a pierdut lupta cu bolile necruțătoare. Casa Regală a României a oferit ieri un comunicat de presă îngrijorător. “Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței”. Diagnosticul oficial al Regelui Mihai este carcinom epidermoid metastazant, cancer de piele și leucemie.

Ultima apariție în public a acestuia a fost în anul 2014, la Palatul Elisabeta. Pe 25 octombrie, Regele a împlinit 96 de ani, el aflându-se în prezent în Elveția, acolo unde a fost supus la tratamente intense. Chiar dacă dialoghează foarte greu, apropiați de-ai acestuia au dezvăluit că este în continuare foarte lucid și citește în fiecare zi presa.

Prințesa Margareta a plecat de urgență în Elveția pentru a petrece cât mai mult timp alături de tatăl său.

Starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat și după decesul Reginei Ana, care s-a stins din viață anul trecut.

 

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Adrian Bucur

Absolvent de Jurnalism și Drept, mi-am petrecut tinerețea în redacția Gazetei Sporturilor din Timișoara, după ce primii pași în presă i-am făcut la Ziua și TVR. După o pauză de câțiva ani, am ajuns la concluzia că prima dragoste nu se poate uita și am decis să revin pe baricade.