Studenții de la Drept, protest mut împotriva noii legislații

Aceștia vor protesta astăzi, începând cu ora 13

Asociația Studenților în Drept cheamă tinerii la o manifestare mută pentru a susține judecătorii, procurorii și auditorii în justiție împotriva inițiativelor de modificare a legislației penale.
“Cu toții cunoaştem inițiativele aflate în Parlament pentru modificarea „legilor justiției” şi a Codurilor Penale. De altfel, credem că efectele negative irecuperabile pe care mare parte din aceste schimbări le-ar produce este de netăgăduit. Diferite voci din spațiul public aşteaptă reacția studenților de la Drept, care ar fi loviți în mod direct de aceste măsuri mai mult decât alte categorii sociale.

Astfel, după modelul și în susținerea acțiunilor mute ale judecătorilor, procurorilor și ale auditorilor de justiție, studenții de la Drept sunt chemați mâine de la ora 13:00 în fața facultății la un manifest mut prin care să demonstrăm că nu suntem ignoranți la schimbările propuse şi NU le susținem. Motivele pentru care criticăm schimbările propuse se pot regăsi în comunicatul emis în dimineața aceasta pe pagina ASD”.
Asociația îi îndeamnă pe studenți și să aibă asupra lor Constituția României.

 

 

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Adrian Bucur

Absolvent de Jurnalism și Drept, mi-am petrecut tinerețea în redacția Gazetei Sporturilor din Timișoara, după ce primii pași în presă i-am făcut la Ziua și TVR. După o pauză de câțiva ani, am ajuns la concluzia că prima dragoste nu se poate uita și am decis să revin pe baricade.