Tottenham joaca tare. Asa arata noul stadion

Interior Stadion

Bijuteria din Nordul Londrei va costa peste 750 de mil £ si va fi gata la startul sezonului 2018-2019

350 de milioane £ vor veni de la banci, NFL a contribuit cu 10 mil, ptr ca va juca meciuri acolo, iar restul de aproximativ 400 de milioane £ de la un sponsor pe care Tottenham inca il cauta.

Cu ceva timp in urma, oficialii londonezi au inaintat propunerea celor de la UBER, care ar fi urmat sa aiba logo-ul scris pe frontispiciu, in schimbul a 20 de mil £ pe an, dar americanii au trantit deal-ul.

Asadar, stadionul NU se va numi tot White Hart Lane, ci va purta numele noului sponsor, pe stilul „Emirates Stadium” al lui Arsenal sau „Allianz Arena” al lui Bayern.

In pozele nr. 2 si 3 este imaginea arenei acum – constructia noului stadion a inceput langa cel vechi, pe care in final il va si inghiti.

PESTE RIVALI

Va fi cel mai mare stadion de club din Londra, cu o capacitate de 61.000 de locuri, mai multe cu 500 decat cel al rivalilor de la Arsenal. White Hart Lane avea 36.000.

Va fi si cel mai luxos, de asemenea. Dintre hit-uri, se distanteaza doua:

„The H Club” – restauranul cu stele Michelin, unde va exista o taxa de participare de 15.000 £, fiecare solicitant fiind obligat sa cumpere doua tichete, pretul total ajungand deci la 30.000 £. Pentru aceasta suma, clientii se vor bucura de meniuri exclusiviste si de posibilitatea de a lua masa alaturi de legende ale clubului. Poza 4 din galeria foto.

„The Tunnel Club” – un salon in care 140 de suporteri norocosi vor avea ocazia sa se bucure de o experienta premium. Alaturi de preparate si bauturi fine, ii vor urmari pe jucatori inaintea de iesirea pe teren, intre salon si tunel existand un geam transparent. Poza 5 din galleria foto.

REDEFINESC LUXUL PE STADIOANE

Scaune moderne pe tot stadionul si chiar incalzite in anumite zone, spatiu mai mare intre randuri, o mini-berarie proprie, cel mai lung bar din lume – peste 80 de m – posibilitatea de a urca pe acoperis si finisaje de lux sunt doar o parte din ceea ce le-a pregatit clubul suporterilor sai. Acestia pretind ca vor sa redefineasca notiunea de premium in domeniu.

Si un ultim detaliu, care pentru Romania conteaza.

Stadionul NU va avea pista, distanta dintre primul rand de scaune si teren va fi intre 5 si 8 m, maximum, in functie de zone.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Daniel Șendre

Fost jurnalist la Gazeta Sporturilor şi colaborator al Academiei Caţavencu, cu o experienţă acumulată în presă de peste 10 ani, experienţă pe care o pun acum în slujba cititorilor BlitzNews Magazine. Cu responsabilitate şi drag.