Traian Băsescu îl atacă pe Liviu Dragnea, după ce Mihai Tudose și-a anunțat demisia

Fostul președinte al țării îl numește pe Liviu Dragnea „un descreierat bolnav”

Traian Băsescu a avut un post virulent la adresa lui Liviu Dragnea pe rețeaua de socializare Facebook. Fostul președinte al țării îl atacă pe conducătorul PSD, referindu-se la el cu apelativul ironic „daddy”.

După ce Mihai Tudose a pierdut sprijinul PSD și a anunțat că-și va da demisia, Traian Băsescu l-a acuzat pe Liviu Dragnea că a dat jos două dintre propriile guverne în decursul unui an, fără să-i pase de interesul național, ci doar de cel personal.

Mai jos puteți citi postarea integrală a lui Traian Băsescu.

Daddy? Un descreierat bolonav de putere care şi-a decapitat două guverne în 12 luni, fără să-i pese de consecinţele pentru ţară.

Daddy, vezi că România se află într-o zonă cu tensiuni militare, într-o Uniune Europeană aflată în plin proces de reaşezare. Nu mai vorbim de deprecierea monedei naţionale, de creşterea dobânzilor, de stoparea investiţiilor directe, etc, etc.

Totuşi, în lumea democratică, schimbarea guvernelor are o logică ce vizează interesul naţional şi nu ambiţiile unui DADDY.

Dragnea a reuşit să facă din România o ţară care se îndreaptă cu mare viteză către „ape mici”, unde poate eşua.

PS – în ţară se află premierul Japoniei Shinzo Abe, interesat de investiţii în România. Să-l trimitem la Daddy, că noi tocmai am rămas fără guvern.

Comentarii

DISTRIBUIȚI