„Trebuie să arăt în fiecare meci cine sunt.” Ronaldo întoarce armele după victoria de la Dortmund

Starul a închis gura criticilor cu golurile sale din meciul de Champions League cu Dortmund, câștigat de Real Madrid cu scorul de 3-1.

Pentru portughez au fost primele reușite în acest sezon, după ce în meciurile din campionat cu Betis și Alaves a avut evoluții șterse.

„Se pare că trebuie să arăt la fiecare meci cine sunt”, a spus acesta. „Sunt surprins de ceea ce crede lumea despre mine, dar las cifrele să vorbeaca, sunt un profesionist desăvârșit și mereu am mintea limpede.”

După victoria de pe Westfalenstadion, Real Madrid ocupă prima poziția în grupa H, cu 6 puncte, la egalitate cu londonezii de la Tottenham Hotspur.

Potrivit Mirror, la finalul partidei, atacantul „Los Blancos” a avut numai cuvinte de lauda pentru colegii săi: „Am făcut ce ne-a cerut antrenorul, echipa a fost fenomenală, am avut multe ocazii, dar nu a fost ușor să marcăm trei goluri aici. Am jucat cu toții foarte bine.”

Chiar dacă are contract cu echipa spaniolă până în 2021, Ronaldo a ținut să dezmintă zvonurile despre o viitoare plecare a sa: „Oamenii vorbesc despre mine în fiecare zi, dar eu trăiesc pentru fotbal și familia mea, nu pentru presă. Sunt fericit și fac ceea ce îmi place. Câteodată aceste știri pornesc din Portugalia, Spania sau chiar Germania, e ceva normal, când ești printre cei mai buni, lumea vorbește despre tine.”

Pentru Real Madrid urmează meciurile din campionat cu Getafe și Espanyol, dar și derby-ul din Champions League, cu Spurs, pentru supremația grupei H.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Cosmin Badea

Pasionat de jurnalism. Juniorul redacției.