Un copil de mingi de la Bristol City a primit bilete VIP pe Etihad pentru meciul cu „cetățenii”

Modul în care a celebrat golul victoriei împotirva lui Manchester United i-a adus copilului acest cadou

Un copil de mingi a făcut senzație pe internet după victoria lui Bristol City în fața lui Manchester United din sferturile Cupei Ligii. În urma golului victorios marcat de Bristol în prelungirile partidei, copilul a celebrat reușita sărind în brațele managerului Lee Johnson.

Jaden Neale este numele copilului. Acesta a fost invitat alături de mama sa, Laura, tatăl sau, Michael și fratele mai mare, Lewis, să ia parte la meciul dintre Manchester City și Bristol City de aseară din semifinalele Cupei Ligii, ca parte a unei excursii cu toate cheltuielile plătite de clubul „cetățenilor”, informează Bristol Post.

Micuțul i-a întâlnit pe Pep Guardiola și jucătorii acestuia, a stat în zona de interviuri și a făcut un tur complet al stadionului.

Jaden este un fan împătimit a lui Bristol City, dar din păcate pentru el, echipa sa a fost învinsă ieri în prima manșă din semifinalele Cupei Ligii de către Manchester City. „Cetățenii” s-au impus cu 2-1, golul decisiv fiind marcat în prelungirile meciului de către Kun Aguero.

Acest cadou a fost binevenit pentru familia Neale, care a trecut prin clipe grele de-a lungul timpului. Sora lui Jaden, Chloe, a fost diagnosticată deramtomiozită juvenilă, o boală rară a mușchilor, atunci când avea 5 ani. Deși acum se află într-o stare mai bună, Chloe încă folosește scaunul cu rotile pentru a se deplasa și ia tratament regulat.

La doar 6 săptămâni după diagnosticul lui Chloe, mama lui Jaden, Laura, a aflat că suferă de cancer la sân. Ea a trecut  prin opt cicluri de chimioterapie pe durata a jumătate de an, înainte de a deveni necesare radioterapia și o dublă mastectomie.

Anul trecut o nouă tragedie a lovit familia lui Jaden, după ce unchiul acestuia s-a sinucis.

Comentarii

DISTRIBUIȚI