Un miliardar canadian a fost găsit mort în condiții suspecte

Barry Sherman, fondatorul companiei farmaceutice Apotex din Canada, a fost găsit mort alături de soția sa în vila acestora din Toronto

Poliția investighează în prezent decesele misterioase ale lui Barry Sherman și soției acestuia. Cuplul a fost găsit mort la ora prânzului în cursul zilei de ieri.

„Circumstanțele deceselor par suspecte”, a precizat David Hopkinson, ofițer în cadrul poliției.Detectivii le-au spus reporterilor care se adunaseră în fața casei cuplului că nu există urme de intrare prin efracție în vilă.

Casa în care locuiau Barry și Honey Sherman este estimată la aproximativ 5,5 milioane de dolari. Sherman, care avea 75 de ani, a fondat compania farmaceutică Apotex în 1974. Forbes i-a estimat averea la 3,2 miliarde de dolari.

John Torry, primarul din Toronto, s-a declarat șocat și îndurerat de vestea morții cuplului Sherman. El a declarat că cei doi au făcut contribuții masive pentru dezvoltarea orașului.

„Poliția din Toronto investighează cazul și sper ca noi, cei care suntem îndoliați după acest eveniment, să primim răspunsurile de care avem nevoie”, a mai menționat John Torry.

Comentarii

DISTRIBUIȚI