Un portar a rămas singur pe teren 15 minute, fără a ști că meciul a fost oprit

Sursă foto: Historical Pictures

Acest lucru s-a întâmplat în timpul unei partide Chelsea – Charlton Athletic

Legendarul portar Sam Bartram, care a apărat poarta lui Charlton Athletic pentru 22 de ani, a avut parte de o întâmplare bizară și amuzantă în același timp.

În 1937, în timpul unui meci împotriva lui Chelsea pe Stamford Bridge, meciul a fost întrerupt din cauza ceții dense. Sam Bartram nu și-a dat seama de acest lucru și a rămas în avanposturi încă 15 minute. Acesta a relatat povestea în cartea sa autobiografică.

„La scurt timp după începutul meciului, ceața a început să se îngroașe rapid și să se lase foarte jos. Deja îl acoperise pe Vic Woodley (n.r. portarul lui Chelsea) și venea în direcția mea. Arbitrul a oprit jocul, dar după ce vizibilitatea a devenit mai bună, l-a reluat. Dominam meciul, însă am început să văd din ce în ce mai puține siluete pe măsură ce atacam.

Meciul devenise neobișnuit de silențios, dar Sam a rămas la postul său. El încerca de la marginea careului să vadă prin ceața groasă ce se întâmplă pe gazon, părându-i-se ciudat că jocul nu vine și în direcția porții sale.

„După mult timp, o siluetă a ieșit din perdeaua de ceață din fața mea. Era un polițist, care mă privea cu mare uimire. <<Ce naiba faci aici?>> a gâfâit el. <<Jocul a fost oprit acum un sfert de oră, terenul este complet gol.>>”, a precizat Sam Bartram în autobiografia sa despre cum a aflat că meciul se întrerupsese.

Comentarii

DISTRIBUIȚI