UPDATE Cel mai sângeros atac armat din istoria Americii. Cel puțin 50 de morți și peste 400 de răniți

Update

Numărul victimelor crește la fiecare oră. Peste 50 de persoane au decedat în urma atacului din Las Vegas, iar peste 400 de persoane sunt rănite. Criminalul, un bărbat în vârstă de 64 de ani s-a sinucis atunci când poliția a intrat în camera acestuia de hotel. Autoritățile americane bănuiau că acesta a avut parte de ajutor din partea unei femei, dar cu trecerea orelor aceasta a fost scoasă de pe lista suspecților, demonstrându-se ulterior că nu se afla în țară.

Știrea inițială

America este din nou sub teroare

Oamenii care asistau la un concert în Las Vegas au devenit ține vii. Cel puțin un bărbat care era cazat la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay a deschis focul de la balcon, iar cei prezenți nu au avut niciun fel de scăpare.

Autoritățile au anunțat că până în prezent numărul persoanelor decedate a trecut de 20, dar numărul acestora ar putea crește și pentru că există deja peste 100 de răniți.

“S-a tras de la înălțime cu o armă automată. Trage până se descarcă arma, apoi se aude cum o reîncarcă și o ia de la capăt”, a spus unul dintre martorii prezenți.

Un alt martor a dezvăluit că geamurile de la hotelul Mandalay Bay nu se deschid și că a auzit când criminalul a tras inițial în geamuri, din interior, iar ulterior a văzut cum a început să traga în oameni.

„La 10:08 s-au auzit mai multe focuri de arme. După investigații am stabilit că era vorba de o persoană care trăgea de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay. Politiții au intervenit și l-au ucis, dar acum suntem interesați de o doamna de origine asiatică care îl însoțea. Crucea Roșie va răspunde tuturor celor care vor solicita informații despre apropiații care se aflau la acest concert. De asemenea, fac apel la toți cei care au filmări cu acest incident să se prezinte la secția de poliție”, a spus șeriful Joe Lombardo.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Adrian Bucur

Absolvent de Jurnalism și Drept, mi-am petrecut tinerețea în redacția Gazetei Sporturilor din Timișoara, după ce primii pași în presă i-am făcut la Ziua și TVR. După o pauză de câțiva ani, am ajuns la concluzia că prima dragoste nu se poate uita și am decis să revin pe baricade.