Val de dezmințiri provocat de Victoraș Iacob! Lucian Bute: „Nu este nimic adevărat, nu am nici o relație cu boxul” :)

Fostul fotbalist din Liga 1 și actualul candidat la președinția FRF a provocat un val de dezmințiri după ce a lămurit o problemă pe care nu o știa decât el.

Declarația lui Victoraș Iacob, potrivit căreia nu are nici o relație cu Simona Halep, a determinat și alte VIP-uri să prindă curaj și să clarifice lucrurile și ei.

Lucian Bute: „Nu știu dacă ati auzit, dar țin să fac o remarcă. La urechile mele au ajuns niște zvonuri legate de o eventuală relație a mea cu boxul. Dar, nu este nimic adevărat! Probabil că el nu știe nimic, așa că din acest punct de vedere trebuie să clarificăm situația. Și eu am fost luat prin surprindere de aceste zvonuri. În rest, îi urez succes, probabil că nu-i este ușor cu atâția impostori în ring”

Mihai Stoichiță: „Și eu țin să fac o remarcă. La urechile mele au ajuns niște zvonuri legate de o eventuală relație a mea cu antrenoratul. Dar, nu este nimic adevărat! Și eu am fost luat prin surprindere de aceste zvonuri. În rest, îi urez succes, probabil că nu-i este ușor cu atâția Daumi pe bănci”

Loredana Groza: „Nu știu dacă ați auzit și voi, dar la urechile mele au ajuns niște zvonuri legate de o eventuală relație a mea cu cântatul. Nu este nimic adevărat! Și eu am fost luată prin surprindere de aceste zvonuri, dar voi chiar nu m-ați auzit live? În rest, îi urez succes, probabil ca nu-i este ușor cu atâția afoni ajunși inexplicabil vedete”

Și valul de sinceritate nu se oprește aici. Klaus Johannis a declarat că nu are nici o treabă cu președinția, Maria Grapinni cu gramatica limbii române, Răzvan Burleanu cu fotbalul, Mihai Mironică cu jurnalismul și așa mai departe.

Dar poate cea mai surprinzătoare dezmințire este cea a premierului Mihai Tudose, care a declarat că nu are nici o relație cu alcoolul.

„Și eu am fost luat prin surprindere de aceste zvonuri. În rest, îi urez succes, probabil că nu-i este ușor la cât de bun este”

Textul este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Cu o excepție 🙂

Probabil că Simona nu știe, dar nu este nimic adevărat. Nu am nici o relație cu ea

Victoraș Iacob, pe bune

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Daniel Șendre

Fost jurnalist la Gazeta Sporturilor şi colaborator al Academiei Caţavencu, cu o experienţă acumulată în presă de peste 10 ani, experienţă pe care o pun acum în slujba cititorilor BlitzNews Magazine. Cu responsabilitate şi drag.