VIDEO Atac dur din partea PNL-ului la adresa Vioricăi Dăncilă

Sursă foto: Facebook/Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă este susținută de către PSD pentru a prelua funcția de prim-ministru

PNL a scos din arhivă un filmuleț ce datează din iunie 2017, imediat după ce guvernul Grindeanu a căzut. În cadrul unei emisiuni la postul Antena 3, Viorica Dăncilă i-a spus deputatului PNL, Florin Roman, că PSD „nu se raportează la oameni, ci la un program de guvernare”.

PNL afirmă că în afară de schimbarea premierilor, situația a rămas la fel în țară și că cea mai bună soluție pentru România o reprezintă alegerile anticipate, care sunt susținute de partidul liberal și prin vocea președintelui său, Ludovic Orban.

Mai jos puteți citi postarea integrală de pe Facebook a Partidului Național Liberal, precum și secvența video în care Viorica Dăncilă afirmă că partidul său se raportează la un program de guvernare, nu la oameni.

În afară de faptul că propunerea de premier a PSD este astăzi Viorica Dancilă, cea care declara în urmă cu 7 luni că PSD nu se raportează la oameni, ci la un program de guvernare, simţiti că s-a schimbat ceva?
Astăzi, alegerile anticipate sunt cea mai bună soluţie pentru a readuce România în zona de echilibru politic şi economic. 
#AlegeriAnticipate
#Echilibru
#Stabilitate

 

Comentarii

DISTRIBUIȚI