VIDEO Federer și Sock au făcut spectacol, în timp ce partenerele lor de dublu s-au relaxat

Loviturile printre picioare au făcut deliciul publicului

Cupa Hopman este vestitoarea noului sezon în tenis, iar an de an, acest turneu produce spectacol, ajutat fiind și de formatul competiției, încât întrecerea include atât jucători din circuitul masculin, cât și din cel feminin. De asemenea, Cupa Hopman nu contează în clasamentele ATP, respectiv WTA, de aceea turneul este unul destins.

Partida de dublu mixt de astăzi dintre Elveția și SUA a adus un punct ce deja poate candida la unul dintre cele mai spectaculoase ale anului. Roger Federer și Belinda Bancic i-au înfruntat pe Jack Sock și Coco Vandeweghe.

Roger Federer și Jack Sock au început să schimbe o serie de forehand-uri în diagonală. Cele două jucătoare, văzând că nu sunt implicate în joc, au decis să se așeze pe teren. La scurt timp, Coco Vandeweghe a mers pe margine, unde s-a așezat pe un panou publicitar, iar Belinda Bencic i-a urmat exemplul și a luat loc pe bancă.

Federer și Sock au început apoi un schimb de lovituri printre picioare. După mai bine de 20 de schimburi de mingi, punctul s-a încheiat, fiind câștigat de Sock, după o lovitură printre picioare în lung de linie care l-a „adus la pământ” pe Federer, vizibil încântat și amuzat de reușita adversarului sau. Cei doi au bătut palma imediat după terminarea punctului.

Punctul a fost distribuit pe Facebook de către pagina „Tennis24”.

Comentarii

DISTRIBUIȚI