VIDEO Harvey Weinstein a fost luat la palme într-un restaurant din SUA

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de 10 ianuarie

Un filmuleț distribuit în mediul online de cei de la TMZ, îl înfățișează pe Harvey Weinstein cum este pălmuit într-un restaurant din Scottsdale, Arizona.

Harvey Weinstein este înfruntat de unul dintre oamenii din restaurant, care apoi îl lovește de două ori cu palma.  Confruntarea fizică surprinsă în video se pare că ar fi fost a doua dintre producător și localnicul care se identifică doar ca Steve, informează Harpars Bazaar.

Bărbatul respectiv îl jignește în repetate rânduri pe Harvey Weinstein cu diferite apelative și îi spune, într-un mod nu tocmai amical, să plece din restaurant.

Un purtător de cuvânt al localului a declarat pentru TMZ că Weinstein nu a fost lovit în altercație, dar filmarea demonstrează contrariul, deși loviturile nu sunt unele violente. Producătorul nu a dorit să cheme poliția după incident și a decis să părăsească restaurantul înainte ca altceva să se mai întâmple. Reprezentanții săi nu au spus încă nimic despre eveniment.

Harvey Weinstein este în prezent acuzat de agresiuni sexuale de către o mulțime de celebrități de la Hollywood, printre care se numără  Paz de la Huerta, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Rose McGowan, Cara Delevingne sau Lupita Nyong’o. Prin vocea avocaților săi, Weinstein continuă să pretindă că nu a comis niciodată astfel de fapte.

Comentarii

DISTRIBUIȚI