Wladimir Klitschko s-ar putea intoarce in ring pentru revansa cu Tyson Fury

Lupta le-ar putea aduce ambilor pugiliști milioane de dolari

Jurnalistul Steve Bunce a sugerat că ucrainianul în vârstă de 41 de ani ar trebui să fie considerat unul dintre posibilii adversari pentru cel supranumit „Gipsy King”.

Fury așteaptă în prezent încheierea unei anchete efectuate de UK Anti Doping în ceea ce privește presupusa utilizare a unei substanțe interzise. Acuzația – pe care acesta o contestă – a fost inițial adusa împotriva pugilistului de 29 de ani, în iunie anul trecut, dar procesul a fost lovit de o serie de întârzieri.

„Mă întreb dacă Wladimir [Klitschko] se va razgandi anul viitor. În Box, au fost întâmplări stranii, mai amețitoare și mai nebunești decât o întoarcere a acestuia in ring. Să se răzbune mai întâi pe Fury – și apoi să meargă dupa Anthony Joshua,” a spus Bunce pentru DailyStar.

Tyson Fury a efectuat recent un sondaj pe Twitter, prin care cerea urmăritorilor săi sugestii despre cine ar trebui să fie următorul său adversar. Pe lângă Manuel Charr, între preferințele fanilor se mai află David Price, dar și rusul Alexandre Povetkin.

 

 

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Cosmin Badea

Pasionat de jurnalism. Juniorul redacției.